van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

Over ons: de superkracht van specialisten

Zet een paar mensen, met ieder hun eigen ervaring en expertise op gebied van alles wat met video en bewegend beeld te maken heeft, bij elkaar en je hebt een superteam.

01:29
Video afspelen

Superkracht maakt supervideo’s

We doen allemaal waar we goed in zijn en waar we blij van worden. Deze magie bij elkaar zorgt voor superkracht. Kracht die jij terugziet in jouw video, of het nu een bedrijfsfilm, drone of animatie is. Ons team bestaat uit professionals, die allemaal veel ervaring hebben binnen hun eigen vakgebied. Deze verschillende expertises bij elkaar binnen één bedrijf, zorgen ervoor dat geen klus te ingewikkeld of groot is.

En we nemen je alles uit handen, jouw video en alles wat daarbij komt kijken, regelen wij voor je. Van visagie, figuranten, locatie tot en met de eventuele ondertiteling van de video zelf.

Voor wie gebruiken we onze superkracht?

Wij zetten ons graag in voor jou en jouw bedrijf. Heb jij een goedlopend MKB bedrijf en wil je groeien of nog meer conversies behalen? Of meer winst maken en minder tijd kwijt zijn aan bellen, vergaderen en mailen?

Dan zetten wij onze superkracht graag in voor jouw onderneming. De inzet van videomarketing is, bij veel bedrijven die jou voor gingen, succesvol gebleken. Zet jouw klant bovenaan het prioriteitenlijstje en kom op een persoonlijke manier met ze in contact.

Gebruik de video op je website en/of social media en je maakt gegarandeerd een onvergetelijke indruk. En dat is nou net de bedoeling… jouw (potentiële) klant zal jou niet snel vergeten.

De superkracht van specialisten

Ontmoet onze superhelden

Video Consultant

Felicia Lin

100+ bedrijven begeleidt in videomarketing

Drone Operator

Sven Geurts

50+ droneprojecten gerealiseerd

NLP Video Coach

Surliandy Simons

15+ cliënten begeleidt in een coachingstraject

Videograaf

Daen Köhnen

100+ videoprojecten gerealiseerd

Een beoordeling met een 9+

Deze bedrijven gingen jou al voor:

Stappenplan

Hoe gaan we te werk

Icoon

Plan een gesprek met ons

We bespreken graag wat jouw wensen zijn, dan vertellen wij je alle mogelijkheden. We sluiten het gesprek af met een advies over welke video het beste past bij jouw bedrijf.

Icoon

Videoconcept op maat

Nadat jij akkoord hebt gegeven op ons voorstel, gaan wij enthousiast van start met het concept. Je krijgt van ons een plan op maat, want er is maar 1 klant zoals jij.

Icoon

Uitvoering van het plan

Dan komt het leukste deel: we gaan voor je aan de slag en voeren het plan, stap voor stap, uit. Wij regelen het van a tot z voor je met nog een extra stapje erbij.

Icoon

Verbluffend videoresultaat

Tadaa, daar is-ie: jouw video. Deel dit verbluffende resultaat op je website en social media, zodat jouw (potentiële) klanten niet meer om je heen kunnen.

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie