van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

Introduceer jouw bedrijf bij je klant via een dronefilm. Wij bieden jou:

Jij bent goed bezig!

Je weet al welke videostrategie het beste bij jouw bedrijf past en hoe jij jouw bedrijf visueel wilt presenteren.

Laten we daarom direct een afspraak maken om deze strategie uit te werken.

Stappenplan

Hoe ziet het proces eruit van start tot oplevering video?

Icoon

Plan een gratis gesprek

We bespreken graag wat jouw wensen zijn, dan vertellen wij je alle mogelijkheden. We sluiten het gesprek af met een advies over welke video het beste past bij jouw bedrijf.

Icoon

Videoconcept op maat

Nadat jij akkoord hebt gegeven op ons voorstel, gaan wij enthousiast van start met het concept. Je krijgt van ons een plan op maat, want er is maar 1 klant zoals jij.

Icoon

Uitvoering van het plan

Dan komt het leukste deel: we gaan voor je aan de slag en voeren het plan, stap voor stap, uit. Wij regelen het van a tot z voor je met nog een extra stapje erbij.

Icoon

Verbluffend videoresultaat

Tadaa, daar is-ie: jouw video. Deel dit verbluffende resultaat op je website en social media, zodat jouw (potentiële) klanten niet meer om je heen kunnen.

Dronefilm

Kies uit één van onze pakketten

Meest voordelig

Vanaf 4.997,-

Platinum

voor grote bedrijven

Plus gratis (t.w.v. €1042,00)

ZOOM videotraining

Ademhalingsoefeningen en energizers

LinkedIn Boost Exposure

Vanaf 3.997,-

Premium

voor middelgrote bedrijven

Plus gratis (t.w.v. €1042,00)

ZOOM videotraining

Ademhalingsoefeningen en energizers

LinkedIn Boost Exposure

Vanaf 1.997,-

Basic

voor kleine bedrijven

Plus gratis (t.w.v. €997,00)

ZOOM videotraining

Ademhalingsoefeningen en energizers

Verrassend creatief en vakkundig professioneel

Dit vinden onze klanten van onze video’s

Eigenaar van Versterk je Boodschap Online

“Eindelijk mijn bedrijf op een professionele en creatieve manier in beeld gebracht door een bedrijfsfilm! LIN Video Marketing heeft mijn bedrijfsvideo geproduceerd en het werken met Felicia heb ik als erg prettig beschouwen. De voorbereiding was top, de filmdag was goed georganiseerd en ze heeft aandacht voor detail (zoals een plukje haar dat gek langs je gezicht valt te corrigeren). Het resultaat? Dat was boven verwachting! Ik heb echt een top en professionele bedrijfsvideo mogen ontvangen! De positieve reacties van (potentiële) klanten zijn onwijs leuk om te horen en daarbij spoort de video mensen echt aan om zich aan te melden voor mijn workshop. LIN Videomarketing doet er alles aan om een top resultaat voor je neer te zetten, plus ze denk ook graag met je mee over hoe je het beste de video kan lanceren (Social Media en website). Dit is een echte meerwaarde dat er ook na het opleveren van de video met je meegedacht wordt. Daarom zou ik LIN Videomarketing zeker aanraden aan iedereen die op zoek is om zijn of haar bedrijf op een professionele en creatieve manier in beeld te brengen d.m.v. video.”

Eigenaar van Asomis IT Security

”Felicia is een goede regisseur voor jouw professionele video’s. Samen met haar vakbekwame cameraman zorgt zij dat jouw video er piekfijn uitkomt te zien en zij verzorgd het hele proces, van voorbereiding tot eindproduct. Ik zal Felicia zeker aanbevelen als je nog een pitch video wilt maken.”

Eigenaresse Buro Bruut

Ik ben enorm verrast door LIN Videomarketing. Felicia is heel creatief en denkt goed mee om het concept en de script voor de video stevig neer te zetten. De drone video is in de avond opgenomen (idee LIN Videomarketing) en in combinatie met de omgeving (Rotterdam Kop van Zuid en Katendrecht) is het eindresultaat ontzettend gaaf geworden. Ook de videograaf Gio is een pro en weet precies wat hij nodig heeft om de shots optimaal op te nemen. Verder heb ik nog een adviesrapport gekregen om op een andere manier video’s in te zetten. Leuke ideeën en stof tot nadenken.

01:32
Video afspelen

Waarom een dronefilm laten maken?

Een drone maakt unieke en vaak indrukwekkende beelden, omdat ze worden gefilmd vanuit een standpunt wat je zonder drone niet voor elkaar krijgt. De dronefilm laat beelden zien van bovenaf, waardoor je de ruimte op een totaal nieuwe manier ervaart als kijker.

Je kunt de beelden, gemaakt met een drone, als dronefilm gebruiken. Ook kunnen de beelden als onderdeel van je totale videoproductie worden gebruikt.

Een drone neemt je kijker letterlijk en figuurlijk mee op reis. Een ideaal middel om je nieuwe pand te introduceren of om die unieke locatie waar jouw bedrijfspand staat onder de aandacht te brengen.

00:39
Video afspelen

Buro Bruut

Extra’s vanuit LIN Videomarketing

Video consulting

Doelstelling

Duidelijk beeld tonen van Buro Bruut, een Rotterdamse organisatie met een ”niet lullen, maar poetsen” mentaliteit.

Resultaten

Een boost in de traffic naar de LinkedIn profielpagina, versterking van personal branding en informeren over de verschillende diensten van Buro Bruut.

00:34
Video afspelen

FOX Global

Extra’s vanuit LIN Videomarketing

Video consulting

Doelstelling

Nieuwste distributiecentrum tonen met 60.000 m2 aan magazijnruimte. 

Resultaten

Bestaande klanten informeren over dit nieuws en versterking van de positionering binnen de internationale logistieke branche.

Veelgestelde vragen

De exacte investering van een film is erg afhankelijk van de complexiteit van het concept. De volgende factoren hebben invloed op de prijs:

  • Productie (locatie bezoek, planning, organisatie)
  • Aantal filmdagen
  • Aantal montagedagen
  • Aantal cast & crew
  • Benodigdheden (apparatuur, decor)
  • Complexiteit van het script / concept
  • Extra opties zoals dronebeelden, voice-over, acteurs, ondertiteling.
  •  

Elke productie is anders. Wat we je vooral willen meegeven is, wat wil je dat het jouw organisatie oplevert? Wat zijn jouw wensen en behoeften? Je zult merken dat wanneer dit helder is, de investering er niet (meer) toe doet, omdat jij ziet wat het jouw organisatie gaat brengen.

Omdat video maatwerk is. Wij merken, door vragen die we krijgen, dat het voor veel mensen onduidelijk is wat gangbare prijzen voor video zijn. En als je een budget hebt vastgesteld, wat kan je daar dan vervolgens voor krijgen? Wij hebben daarom vanaf prijzen op onze website staan zodat je alvast een idee krijgt wat voor video je kan ontvangen voor jouw budget.

We kunnen dit uiteraard aan je vertellen, maar het beste is als je dit zelf ziet. Bekijk het onder het kopje ”Ons werk”.

1. Je gaat in gesprek met je videoconsultant
2. Je ontvangt een concept en een voorstel
3. Je gaat het akkoord met het concept en voorstel
4. Optioneel: wij gaan op zoek naar geschikte een externe filmlocatie voor jouw film en wij regelen een visagiste/styliste en acteurs
5. We plannen een draaidag
6. Onze copywriter stelt jouw script op
7. Revisieronde script
8. We gaan filmen op de afgesproken draaidag
9. Je ontvangt jouw film
10. Revisieronde film
11. Je ontvangt de film met een bijpassend adviesrapport
12. Onze LinkedIn-expert zal de animatievideo gaan boosten waardoor jouw video de aandacht krijgt ontvangt die het verdient

Dit hangt af van jouw exacte wensen en behoeften. Gemiddeld duurt een videoproject drie tot zes maanden (van stap 1 tot 11/12). Maar we kunnen hetzelfde project ook binnen twee tot drie maanden realiseren, mits je ons op tijd voorziet van alle nodige informatie en feedback.

Na de filmdag ontvang je de film binnen twee tot vier weken.

Ga in gesprek met een video consultant en ontdek precies welke video past bij jouw doelstelling en bij jouw bedrijf.

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie