van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

Interactieve video helpt kijkers om nieuwe informatie makkelijker te begrijpen met behulp van knoppen, lagen en url links. Meer betrokkenheid, bereik en conversie op jouw video’s dus.

Wat is een interactieve video?

Wat is VideoAsk?

VideoAsk is een interactieve online videotool waarmee je gepersonaliseerde video- en audio gesprekken kunt voeren. Het is een webgebaseerd platform (ook beschikbaar op iOS en Android) dat je kunt gebruiken om formulieren te maken voor het kwalificeren van leads, het werven van kandidaten, het verzamelen van testimonials en nog veel meer.

Wanneer je een VideoAsk maakt, kun je jouw publiek vragen stellen met vooraf opgenomen video’s en zij kunnen reageren met een video-, audio- of tekstbericht wanneer je gebruikt van het open antwoordtype.

Nadat je de reacties hebt bekeken die je hebt verzameld, kun je ook reageren op je respondent via VideoAsk, waardoor een tweerichtingsgesprek ontstaat.

Als je andere tools in uw workflows gebruikt, zoals Zapier of Hubspot, biedt VideoAsk verschillende integraties om jouw favoriete tools naadloos samen te brengen.

Hoe werkt het?

Stap 1: maak een gratis account aan via VideoAsk

Maak een gratis account aan via VideoAsk.

Communiceer face-to-face met jouw publiek en bouw sterke zakenrelaties op.

Stap 2: upload jouw video

Ga aan de slag door een video op te nemen. Je kunt ook een eerder opgenomen video uploaden, een video uit de bibliotheek te selecteren of een schermopname te maken.

Er zijn verschillende manieren om jouw video op te nemen

Stap 3: selecteer een antwoordtype

Vraag om video-, tekst- of audioantwoorden, een meerkeuzeselectie, of probeer het volgende:

Video-, tekst-of audioantwoorden
Meerkeuzeselectie

Stap 4: Deel jouw VideoAsk

Als je klaar bent met het bouwen van jouw VideoAsk, is het tijd om je interacties een boost te geven en te beginnen met het delen! Je kunt jouw VideoAsk op de volgende manieren delen:

Je kunt jouw VideoAsk op verschillende manieren delen

Upgraden?

Het maken van simpele VideoAsks (max. twee video fragmenten) is kosteloos. Op het moment dat je een video funnel wilt bouwen, heb je een ander abonnement nodig. VideoAsk biedt drie pakketten aan: Start, Grow en Brand.

VideoAsk biedt drie pakketten aan: Start, Grow en Brand

Korting

LIN Videomarketing is officieel partner bij VideoAsk en wij maken gebruik van een grootschalig Brand abonnement voor onze klanten. Bij ons kun je voor slechts 19,- ex. BTW/ maand het Brand abonnement afnemen.

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie