Wil je meer weten over de mogelijkheden van videomarketing binnen jouw bedrijf?
Neem contact met ons op.

Val op tussen jouw concurrenten en onderscheid je!

Na het zien van jouw video is de enige conclusie: ‘met dit bedrijf wil ik samenwerken!’

01:05
Video afspelen

De koffie (of uiteraard thee) staat al voor je klaar!

Je doet waar je goed in bent en omdat de zaken goed gaan, zie je niet altijd de noodzaak om te veranderen. Maar de huidige wereld is een andere wereld dan die van jaren geleden. Bijna alles is digitaal ingericht en dat vraagt om een andere aanpak. Waarom? Omdat jouw klanten ook meebewegen met de nieuwste technische ontwikkelingen.

De eerste indruk, jouw online visitekaartje, moet goed en pakkend zijn, anders ben je je potentiële klant kwijt. Voor jou tien andere bedrijven. Beslissingen worden met slechts een klik op de muis genomen. Dus je moet opvallen en boeien, zodat die klik op de muis uitblijft.

Een partner nodig op gebied van strategie, presentatie, productie en distributie? LIN Videomarketing heeft de juiste kennis en ervaring om van jouw online presentatie een onvergetelijke indruk te maken. Onze aanpak is persoonlijk en voor elke klant bieden wij een oplossing op maat. Nadat jouw potentiële klant jouw video heeft gezien klikken ze niet weg, op zoek naar een ander bedrijf, maar ze klikken op de offerte- of contactknop, omdat ze overtuigd zijn van jouw kunnen en willen met jou aan de slag.

Felicia maakt graag kennis met je!

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie

Reviews van klanten

Hoe bevalt een gratis strategiesessie?

Feng Shui en Reiki Adviseur

Hoi Felicia, ik heb met bewondering de strategie en het moodboard bekeken. Wat super tof, ben onder de indruk. Wat is er nog veel te doen, Wow!!!

Heel fijn hoe je alles zo duidelijk en schematisch hebt weergegeven, echt helder met duidelijke stappen! Complimenten, ik ga het zeker uitvoeren.

Contact

Leuk om binnenkort
kennis te maken! We komen graag in contact met jou.

Adres

Meander 251, 6825 MC Arnhem

(Kantoor Facility Point Arnhem)

Telefoonnummer

Mobiel

E-mail

Arnhem

Routebeschrijving naar het hoofdkantoor

Kom je vanuit richting Utrecht over de A12, ga richting Arnhem/Oberhausen. Bij het Velperbroekcircuit verlaat je de snelweg en bij de stoplichten ga je rechtsaf. Je ziet het businesspark IJsseloord 2 aan je linkerhand liggen. Bij de eerste stoplichten sla je linksaf om het terrein op te rijden. Het Facility Point Arnhem is het eerste gebouw aan de linkerkant. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Rotterdam

Routebeschrijving naar het bezoekadres

Microlab Rotterdam zit gevestigd in de Rotterdam Building, deze ligt in de verbinding tussen Coolsingel en Lijnbaan in het hart van Rotterdam.

Tip: reserveer vooraf een parkeerticket op deze website. Je kunt hier het meest voordeling parkeren en het is ook nog eens om de hoek. Parkeren voor een uur bedraagt 3 euro en voor de hele dag 10 euro (wel vooraf reserveren op de website, anders betaal je 15 euro).

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie