van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

Introduceer jouw bedrijf bij je klant via een videoproductie.
Wij bieden jou:

Jij bent goed bezig!

Je weet al welke videostrategie het beste bij jouw bedrijf past en hoe jij jouw bedrijf visueel wilt presenteren.

Laten we daarom direct een afspraak maken om deze strategie uit te werken.

De stap is gezet: jouw bedrijf op video

We vertellen je graag hoe dat werkt

Icoon

1. Plan een gesprek met ons

We bespreken graag wat jouw wensen zijn, dan vertellen wij je alle mogelijkheden. We sluiten het gesprek af met een advies over welke video het beste past bij jouw bedrijf.

Icoon

Videoconcept op maat

Nadat jij akkoord hebt gegeven op ons voorstel, gaan wij enthousiast van start met het concept. Je krijgt van ons een plan op maat, want er is maar 1 klant zoals jij.

Icoon

Uitvoering van het plan

Dan komt het leukste deel: we gaan voor je aan de slag en voeren het plan, stap voor stap, uit. Wij regelen het van a tot z voor je met nog een extra stapje erbij.

Icoon

Verbluffend videoresultaat

Tadaa, daar is-ie: jouw video. Deel dit verbluffende resultaat op je website en social media, zodat jouw (potentiële) klanten niet meer om je heen kunnen.

Film

Kies uit één van onze pakketten

Meest voordelig

Vanaf 4.597,-

Platinum

voor grote bedrijven

Plus gratis (t.w.v. €1042,00)

ZOOM videotraining

Ademhalingsoefeningen en energizers

LinkedIn Boost Exposure

Vanaf 3.597,-

Premium

voor middelgrote bedrijven

Plus gratis (t.w.v. €1042,00)

ZOOM videotraining

Ademhalingsoefeningen en energizers

LinkedIn Boost Exposure

Vanaf 2.997,-

Basic

voor kleine bedrijven

Plus gratis (t.w.v. €997,00)

ZOOM videotraining

Ademhalingsoefeningen en energizers

Verrassend creatief en vakkundig professioneel

Dit vinden onze klanten van onze video’s

Eigenaar bij Berkel Finance

“Ik heb vanuit mijn rol als Financiële Business Partner i.s.m. Felicia een bedrijfsfilm opgenomen. Mijn cameraskills zijn abominabel, maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn.

Felicia, heb ik leren kennen als een vriendelijke profesional en alles tot in detail regelt en verzorgt.

Als je op zoek bent naar het realiseren van een bedrijfsfilm, kan ik je Felicia van harte aanbevelen. Dan is de aanpak van a tot z geregeld.”

Oprichter en Manager Klantsucces bij Omzetcoach.nl

Als Omzetcoach help ik ondernemers bij het behalen van hun omzetdoelen en het verhogen van hun verkoopeffectiviteit. Felicia heeft me geholpen om deze propositie tot uitdrukking te brengen in een korte bedrijfsvideo van 1 minuut. Ook heeft ze me in een vakkundig adviesgesprek inzichten geboden in hoe ik videomarketing strategisch kan inzetten.

De draaidag was professioneel opgezet. Met vooraf aandacht voor een gedegen voorbereiding van script tot ademhalingsoefeningen. De video voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en kan op verschillende manieren worden ingezet. Doordat het productieteam op één dag opnames maakte voor verschillende ondernemers was er een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

Ik beveel LIN Videomarketing van harte aan. Goed product, goede communicatie, professioneel en fijne samenwerking. Wanneer je in je commerciële proces video wil inzetten vraag dan om een strategiegesprek met Felicia.

Marketing en Sales Support bij BENEFERT B.V.

“We hebben LIN Videomarketing onze bedrijfsfilm laten maken. LIN Videomarketing reageert snel en montagewerk is uitstekend. Na een uitgebreide intake en tijdens het opstellen van het script blijft LIN Videomarketing de regie houden (mag soms iets flexibeler). LIN Videomarketing gebruikt mooie beelden en de verschillende correctieronden zijn snel aangepast. We hebben positieve reacties ontvangen van het eindresultaat. Het adviesrapport was goed en Felicia is vriendelijk en behulpzaam!”

00:38
Video afspelen

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm: het meest persoonlijke communicatiemiddel om jouw ideale klant kennis te laten maken met jou. Maak een onvergetelijke eerste indruk, en sta hiermee direct tien punten voor op je concurrent.

Jouw klant heeft vaak voldoende keuze, dus is het zaak, of liever gezegd noodzaak, om jezelf te onderscheiden. En hoe kun je dat beter en persoonlijker doen dan met een bedrijfsfilm?

Neem je klant mee door je pand, stel ze voor aan je team, laat je product of dienst zien en vertel hierover. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
Een bewegend beeld nog veel meer…

00:59
Video afspelen

Delilah Recruitment Partner

Extra’s vanuit LIN Videomarketing

Figuranten, locatie, videoconsult

Doelstelling

Duidelijk beeld tonen van Delilah als Recruitment Partner: waar staat zij voor en hoe gaat zij te werk om de beste service te verlenen aan kandidaten en organisaties.

Resultaten

Boost in traffic naar de LinkedIn profielpagina, versterking van de personal branding en een roodgloeiende telefoon.

01:39
Video afspelen

Benefert B.V.

Extra’s vanuit LIN Videomarketing

Locatie, videoconsult, voice-over acteur, animatie, copywriting

Doelstelling

Corporate film in vier verschillende talen: Engels, Frans, Duits en Spaans, om deze aan hun partners te tonen in het buitenland.

Resultaten

Bekendheid via de Spaanse media, nieuwe partnerships en nieuwe klanten.

Veelgestelde vragen

De exacte investering van een film is erg afhankelijk van de complexiteit van het concept. De volgende factoren hebben invloed op de prijs:

  • Productie (locatie bezoek, planning, organisatie)
  • Aantal filmdagen
  • Aantal montagedagen
  • Aantal cast & crew
  • Benodigdheden (apparatuur, decor)
  • Complexiteit van het script / concept
  • Extra opties zoals dronebeelden, voice-over, acteurs, ondertiteling.
  •  

Elke productie is anders. Wat we je vooral willen meegeven is, wat wil je dat het jouw organisatie oplevert? Wat zijn jouw wensen en behoeften? Je zult merken dat wanneer dit helder is, de investering er niet (meer) toe doet, omdat jij ziet wat het jouw organisatie gaat brengen.

Omdat video maatwerk is. Wij merken, door vragen die we krijgen, dat het voor veel mensen onduidelijk is wat gangbare prijzen voor video zijn. En als je een budget hebt vastgesteld, wat kan je daar dan vervolgens voor krijgen? Wij hebben daarom vanaf prijzen op onze website staan zodat je alvast een idee krijgt wat voor video je kan ontvangen voor jouw budget.

We kunnen dit uiteraard aan je vertellen, maar het beste is als je dit zelf ziet. Bekijk het onder het kopje ”Ons werk”.

1. Je gaat in gesprek met je videoconsultant
2. Je ontvangt een concept en een voorstel
3. Je gaat het akkoord met het concept en voorstel
4. Optioneel: wij gaan op zoek naar geschikte een externe filmlocatie voor jouw film en wij regelen een visagiste/styliste en acteurs
5. We plannen een draaidag
6. Onze copywriter stelt jouw script op
7. Revisieronde script
8. We gaan filmen op de afgesproken draaidag
9. Je ontvangt jouw film
10. Revisieronde film
11. Je ontvangt de film met een bijpassend adviesrapport
12. Onze LinkedIn-expert zal de animatievideo gaan boosten waardoor jouw video de aandacht krijgt ontvangt die het verdient

Dit hangt af van jouw exacte wensen en behoeften. Gemiddeld duurt een videoproject drie tot zes maanden (van stap 1 tot 11/12). Maar we kunnen hetzelfde project ook binnen twee tot drie maanden realiseren, mits je ons op tijd voorziet van alle nodige informatie en feedback.

Na de filmdag ontvang je de film binnen twee tot vier weken.

Ga in gesprek met een video consultant en ontdek precies welke video past bij jouw doelstelling en bij jouw bedrijf.

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie