van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

LIN Videomarketing Thought Leader Pakket

Hier bieden we jou de mogelijkheid om als thought leader jouw ideeën en kennis te delen door middel van video presentaties.

Jij bent degene die dagelijks werkt aan verschillende uitdagingen in jouw vakgebied. Of je nu een ondernemer bent die een start-up heeft opgericht, een wetenschapper die een nieuwe ontdekking heeft gedaan, of een expert in jouw vakgebied, wij bieden jou de mogelijkheid om jouw ideeën te delen met de wereld.

Onze video presentaties zijn ontworpen om de kijkers te inspireren en te informeren over een breed scala aan onderwerpen. Of je nu wilt praten over zakelijke groei, innovatie, duurzaamheid, of maatschappelijke kwesties, er is een plek voor jouw verhaal op onze pagina.

Alles wordt in 4K gefilmd, gemonteerd en voorzien van ondertiteling. Vooraf ontvang je begeleiding van een Video Consultant. We bieden tips en richtlijnen om je te helpen jouw verhaal te vertellen op een manier die jouw publiek zal aanspreken. We willen je helpen jouw boodschap te verspreiden en jouw positie als thought leader te versterken.

Thought leader video’s zijn korte video podcast fragmenten. Het is een krachtige manier om snel en gemakkelijk informatie te delen en jezelf te positioneren als thought leader in jouw vakgebied. Een video van 30 seconden kan al genoeg zijn om een krachtige boodschap over te brengen en de aandacht van jouw publiek vast te houden.

Voor 12 x 30 seconden thought leader video’s ben je voorzien van een heel jaar aan video content. Iedere maand deel je 1x video!

Ben je klaar om jouw verhaal te delen? Neem dan contact met ons op en laat ons je helpen om jouw ideeën te delen met de wereld!

Wat krijg je? 

  • Strategiesessie over video concepten voor de Thought leader video’s
  • Video Training
  • Thought Leader Videoshoot (12x kwalitatieve video’s)

Hoe ziet het proces eruit?

Stap 1: er wordt een strategiesessie ingepland met een Video Consultant om te sparren over de video concepten van jouw thought leader video’s.

Stap 2: de video concepten worden volledig uitgewerkt en opgeleverd.

Stap 3: de draaidag wordt ingepland en we gaan de thought leader video’s filmen met onze crew.

Stap 4: in de montage zorgen we ervoor dat het mooie eindresultaten worden en voilà; je ontvangt 12x kwalitatieve video’s waardoor je een jaar vooruit kan!

Dus, als jij een thought leader wilt zijn in jouw vakgebied, meld je dan aan voor het thought leader pakket.

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie