Videograaf

Daen Köhnen

Ik ben Daen Köhnen, een enthousiaste, gepassioneerde filmmaker, fotograaf en editor. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in beeld en geluid en daarom al vroeg begonnen met het opdoen van ervaringen wat ik het allerliefste doe: verhalen op de mooiste én de meest pakkende manier verbeelden om deze te delen én nooit meer te vergeten!

Ik ben een echte beelddenker: ik denk vanuit beelden en zie het complete filmverhaal of juist dat ene unieke shot direct voor me. Hierbij maak ik graag gebruik van mijn creatieve- en inventieve brein, om met mijn eigen kenmerkende stijl het juiste ritme van de edit te creëren. Om dit goedlopend en pakkend te verbeelden, verdiep ik mij in de opdrachtgever en de organisatie, door goed te luisteren naar hun verhaal. De boodschap of het communicatiedoel staat hierbij altijd centraal. Ik vind het leuk om samen te brainstormen over een vet en pakkend concept om vervolgens te vertalen naar een origineel voorstel om het voor altijd op een professionele én onderscheidende manier vast te leggen door beeld & geluid.

In alles wat ik maak, creëer ik verhalen die een sfeer, emotie of gevoel overbrengt dat inspireert. Welk beeld kan ik voor jou vastleggen?

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie