van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

TPM Animatievideo | BKBO B.V.

Over BKBO B.V.

We zijn in 2012 gestart. BKBO b.v. richt zich op het uitvoeren van IT audits met name bij de overheid en leveranciers voor diezelfde overheid. We doen DigiD, ENSIA en Suwinet audits en IT audits rondom de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. We geven ISAE 3402 Type I en II verklaringen af en voeren Shared Service Center en WPG audits uit. Verder voeren we VIPP assessments uit bij ziekenhuizen, zorginstellingen en GGZ instellingen. Daarnaast doen we rekenkameronderzoeken. Onze missie is om met onze audits Nederland stukje bij beetje veiliger en weerbaarder te maken.

We vinden dat het leveren van producten en diensten ook inhoudt, dat je dat veilig doet en optimaal rekening houdt met de privacy van je inwoners, patiënten en of cliënten. We willen met onze audits bijdragen aan de kwaliteit van het bedrijfsproces van onze klanten zodat dat veilig verloopt.

BKBO b.v. bestaat uit Marie-Thérèse Akay, Maria Biemans, Felix IJpelaar, René IJpelaar, Indi Lemmens, Jeanne van der Mijden, Winfried Nanninga, Stephanie Paijmans-van Vugt, Veerle Paijmans en Wendy Vlot.

Over de case

Wij kunnen voor u als leverancier een TPM afgeven. Dit betekent dat we vaststellen dat uw software of hosting voldoet aan een normenkader. De RE auditor van uw klant kan op dit bewijs “steunen” en hoeft dan geen afzonderlijk onderzoek te doen naar de beveiliging bij u als leverancier. In de praktijk betekent dat de pentesten voor dat onderdeel kunnen vervallen bij de klant. Dat scheelt u tijd en uw klant geld.

Het resultaat

02:21
Video afspelen

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie