van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

Elvira Image Coaching & Consulting, Elvira Hrvic – Elevator Pitch Film

Over Elvira

Ik ben image consultant en coach van Elvira ICC (Elvira Image Consult & Coaching). Sinds 2018 geef ik met veel plezier allround advies aan professionals over image, uitstraling en personal branding. Daarbij zet ik coaching in om mensen bewuster te maken van hun kwaliteiten, talenten en uitstraling. Op deze manier werk je aan jouw persoonlijke groei, vergroot je jouw zichtbaarheid en kun je de vertaling naar de beste versie van jezelf maken.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door kleur, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Tijdens mijn NLP Practitioner opleiding (Neuro linguïstisch programmeren) heb ik mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met een andere passie: mode. Na jarenlange ervaring in mode heb ik diverse opleidingen gevolgd bij onder andere Detex (Mode Adviseur, Mode Specialist, Mode Manager, Art of Image ( Kleurstijlist, Dames en Heren kledingstylist) en de De NLP Practitioner bij Mind Academy.

Over de case

In communicatie speelt kleur vaak een onbewuste en beslissende rol. Uiteindelijk ik ben hier mijn werk van gaan maken. Met mijn dienstverlening voor persoonlijke uitstraling, persoonlijke ontwikkeling en coaching voor ondernemers bij ElviraICC komen mijn interesses bij elkaar: mensen een professioneel en eerlijk advies geven op het gebied van kleur, stijl en mode in combinatie met aandacht voor de binnenkant, de innerlijke wereld van de mens. Het uiteindelijke doel is een perfecte authentieke branding van jezelf: stralend van binnen en stijlvol van buiten!!

Het resultaat

0:50

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie