van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

BKBO LMA Animatievideo

Over BKBO

We zijn in 2012 gestart. BKBO b.v. richt zich op het uitvoeren van IT audits met name bij de overheid en leveranciers voor diezelfde overheid. We doen DigiD, ENSIA en Suwinet audits en IT audits rondom de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. We geven ISAE 3402 Type I en II verklaringen af en voeren Shared Service Center en WPG audits uit. Verder voeren we VIPP assessments uit bij ziekenhuizen, zorginstellingen en GGZ instellingen. Daarnaast doen we rekenkameronderzoeken. Onze missie is om met onze audits Nederland stukje bij beetje veiliger en weerbaarder te maken.

We vinden dat het leveren van producten en diensten ook inhoudt, dat je dat veilig doet en optimaal rekening houdt met de privacy van je inwoners, patiënten en of cliënten. We willen met onze audits bijdragen aan de kwaliteit van het bedrijfsproces van onze klanten zodat dat veilig verloopt.

BKBO b.v. bestaat uit Marie-Thérèse Akay, Maria Biemans, Felix IJpelaar, René IJpelaar, Indi Lemmens, Jeanne van der Mijden, Winfried Nanninga, Stephanie Paijmans-van Vugt, Veerle Paijmans en Wendy Vlot.

Over de case

Een LMA assessment is een bijzondere vorm van digiD assessment. Normaal vindt het assessment plaats bij de aansluit houder dat kan een gemeente waterschap of bijvoorbeeld een zorginstelling zijn. Het LMA assessment wordt echter uitgevoerd bij de serviceorganisatie oftewel de leverancier. een LMA beheert meerdere digiD aansluitingen voor de aansluit houders en bij een LMA assessment controleert BKBO in één keer alle digiD aansluitingen die LMA beheerd.

Het resultaat

02:46
Video afspelen

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie