8 minuten lezen

Hoe is het om bij LIN Videomarketing te werken? Surliandy Simons, NLP Video Coach aan het woord.

Wie ben jij?
Mijn naam is Surliandy Simons, NLP Video Coach bij LIN Videomarketing. Als ondernemer wilde ik mijn vrijheid behouden om aan en in mijn eigen onderneming te werken. Als Leiderschap & Communicatie Specialist help ik Managers, Professionals en C-Level (CEO,CCO,CFO, etc.) hun ware leiderschapsstijl te ontwikkelen en de daarbij passende communicatiestijl aan te koppelen.

Welke vaardigheden heb je nodig om jouw functie te beoefenen?
Ik zie mijzelf als een smeermiddel in het proces, ‘daar waar het niet zo lekker loopt’ filter ik de “niet” eruit zodat het verandert in ‘daar waar het lekker loopt’. Dat proces maak ik dan helder zodat lang nadat jij een product bij LIN Videomarketing hebt afgenomen er profijt van zal hebben.

Waarde toevoeging zien wij als een belangrijk aspect van de service die wij geven en voor mij is dit ook een nummer één waarde in het leven. Ik geef mensen graag waarde mee, omdat ik ook waarde terug krijg!

”Vanaf het begin wist ik het… Eindelijk!” Surliandy Simons

Hoe zou jij LIN Videomarketing als organisatie beschrijven?
Wij werken vanuit het principe ‘One Band One Sound” we zijn een team met een en diezelfde passie: Het creatief bezig zijn en een zo goed mogelijk product te produceren!

Hoe zou jij de werkcultuur van LIN Videomarketing omschrijven?
Ken je dat? Een werk cultuur dat houdt van prestatie, die gaat tot het uiterste? Die bergen trotseren en gaten vullen! Collega’s die met een blik en knik empowerment geven, en ook die rust en zekerheid uitstralen.

Hoe zou jij het team van LIN Videomarketing omschrijven?
Als ik mijn eigen professioneel familie zou samenstellen dan zou dit het zijn! Iedereen heeft een passie voor Beeld en Geluid. Stuk voor stuk specialisten op hun gebied met een hoge dosis nuchterheid. Alles is mogelijk en niks hoeft! Allemaal professionals die vanuit een gezamenlijke passie werken en elkaar zo goed aanvoelen dat er met minimale communicatie er maximale resultaten worden behaald.

Team LIN Videomarketing

Hoe ervaar je het om de NLP Video Coaching te verzorgen het MKB?
Werken met en voor het MKB heeft verschillende uitdagingen, een ieder situatie is anders net zoals een ieder individu uniek is. Dit heeft dan ook een persoonlijke aanpak nodig. LIN Videomarketing positioneert zich als marktleider met haar unieke en persoonlijke aanpak in een modern jasje met bewezen technieken en technologie.

Heb je voldoende tijd en ruimte voor jouw eigen klussen als freelancer?
Naast het runnen van mijn eigen onderneming, kan ik mij ook inzetten als NLP Video Coach bij LIN Videomarketing. In deze rol mag ik al mijn opgedane ervaringen en kennis inzetten om de klant in een korte tijd zelfverzekerd, prestatie en presentatie klaar!

Wat heeft LIN Videomarketing jou opgeleverd (voor jouw bedrijf en voor jou persoonlijk?)
Ik wist het vanaf het begin, bij mijn eerste gesprek met Felicia Lin wist ik dat ik als freelancer niet bij zomaar een organisatie zou komen, ik wist het zeker ik zou bij een familie komen een professioneel familie. Wat heerlijk gevoel, en iets in mij zei toch stiekem Eindelijk!!

Wil jij ook aan de slag als zelfstandige bij LIN Videomarketing? Bekijk onze openstaande vacatures op https://linvideomarketing.nl/vacatures en stuur jouw portfolio op. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Surliandy Simons en Felicia Lin verzorgen DIY Workshop: Promotievideo maken bij Microlab Rotterdam.

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie