van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

FOX Global

Over FOX Global

FOX Global is ontstaan ​​in Nederland en heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam.Vanuit onze thuisbasis opereren en besturen we momenteel 5 kantoren op strategische locaties, met een breed scala aan logistieke diensten en oplossingen over de hele wereld.

Een greep uit onze wereldwijde logistieke diensten zijn zeevracht import en export, luchtvracht import en export, douanediensten, internationale expressdiensten, distributie en warehousing.

FOX Global is een bedrijf dat zich toewijd aan extra zorg en aandacht voor onze klanten, onze mensen werken aan oplossingen en bieden de klant elke dag de beste service met plezier.

Een van de unieke waarden van FOX is de historische band met China. Onze roots liggen deels in China en het netwerk is groot. Een deel van ons personeel is Chinees, wat communicatie eenvoudig maakt. We verbreden ons netwerk dagelijks in China. Dit maakt FOX de aangewezen partner om te zorgen voor uw logistiek van en naar China en andere delen van Azië.

FOX Global kan u in verschillende gevallen vertegenwoordigen en u ondersteunen in alle fasen van de supply chain.

Over de case

Doelstelling: Nieuwste distributiecentrum tonen met 60.000 m2 aan magazijnruimte.

Resultaten: Bestaande klanten informeren over dit nieuws en versterking van de positionering binnen de internationale logistieke branche.

Het resultaat

0:34
Video afspelen

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie