van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:30 uur tel. bereikbaar op 026-2340008

Zakelijk speeddaten

voor ondernemers op de Indoor Camping

Hey jij daar, ondernemer met ambitie!

Wil jij op een laagdrempelige manier een beetje oefenen met het presenteren van jezelf en je bedrijf en tegelijkertijd nieuwe zakelijke connecties maken? Dat kan!

Jij bent een ondernemer die van aanpakken weet, en daar houden wij van! Daarom hebben Suzanne van Ross Raad en Daad en Felicia van LIN Videomarketing de handen ineengeslagen om speciaal voor jou Zakelijk Speeddaten te organiseren op vrijdag 2 juni om 16:00 – 19:00 uur en wel op een unieke locatie: de Indoor Camping in Arnhem!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Programma

16:00 – 16:30 uur: Aanvang

We starten de middag met een gezellige ontvangst op de indoor camping. Hier kun je alvast kennismaken met mede-ondernemers en een drankje drinken.

16:30 – 17:00 uur: Tips & tricks Presenteren

Tijdens deze 30 minuten krijg je waardevolle tips en tricks van ervaren sprekers. Leer hoe je je boodschap overtuigend kunt overbrengen, je publiek kunt boeien en zelfverzekerd kunt staan voor een groep. Deze tips en tricks komen goed van pas tijdens de zakelijke speeddates! 😉

17:00 – 18:00 uur: Zakelijk Speeddaten

In een informele setting krijg je de kans om in vijf rondes van 10 minuten verschillende ondernemers te ontmoeten. Dit is dé gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, samenwerkingen te verkennen en waardevolle connecties te maken. Wie weet ontmoet je op deze avond een of meerdere potentiële klanten!

18:00 – 19:00 uur: Borrel

We sluiten af met een gezellige borrel. Hapje en drankje en napraten.

Adres

Meginhardweg 1A, 6841 HB Arnhem

Over de locatie

Tips en tricks Presenteren & Zakelijk Speeddaten vindt plaats op onze bijzondere Indoor Camping. Deze unieke locatie biedt een informele en ontspannen sfeer, waarin je optimaal kunt leren en netwerken.

Wat neem je mee naar huis?

– Handige tips & tricks

– Effectieve netwerkvaardigheden

– Nieuwe zakelijke relaties/connecties

– Een goed gevoel, inspiratie en energie

Tickets

Je kunt nu een early bird ticket scoren voor 47,- ex. BTW! Na 30 mei geldt het late bird ticket van 77,- ex. BTW. Schrijf je vandaag nog in via onderstaande button en maak je klaar voor een avond vol plezier, netwerken en waardevolle inzichten. Tot dan!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie