Interactieve klantbeleving om uit te stijgen boven de digitale ruis

Interactieve video summit 2024

In deze moderne wereld worden we als ondernemers overspoeld door digitale ruis, afleidingen en andere prikkels.

Het is daarom voor veel ondernemers een uitdaging om op te vallen en een blijvende connectie met hun klanten te creëren.

Het nieuwe jaar is het perfecte moment om nieuwe manieren te ontdekken om niet alleen de aandacht van je (potentiële) klanten te trekken, maar ook om deze aandacht te behouden.

Daarom organiseren we de Interactieve Video Summit 2024 van woensdag 17 januari tot en met vrijdag 19 januari 2024. De summit is volledig kosteloos en verloopt via de software Webinargeek. Geen reistijd dus, en gemakkelijk inloggen vanuit je eigen (thuis)kantoor!

Inspirerende Sprekers

Ontvang waardevolle inzichten van de sprekers op het gebied van klantbeleving en verbinding. Ze zullen jou frisse inspiratie geven voor jouw bedrijfsgroei.

Praktische strategieën

Leer concrete en toepasbare strategieën om de interactie met je klanten te versterken. Vertaal jouw nieuwe inzichten direct naar acties voor succes.

Kick-start het nieuwe jaar

Begin 2024 met een frisse start en sta open voor nieuwe benaderingen voor klantinteractie. Geef jouw bedrijf een voorsprong in het streven naar klantverbinding.

Alle benodigde vaardigheden die jouw 2024 gaan bepalen

Drie dagen lang zullen we elkaar inspireren, succesverhalen delen en praktische tips geven om meer uit interactieve video’s te halen. Het team van LIN Videomarketing zal de nieuwste inzichten delen over het commercieel benutten van interactieve video’s. Klantcases zullen aan bod komen, en er zullen waardevolle inhoudelijke sessies plaatsvinden verzorgd door onze klanten.

Zo leer je onder andere van onze klanten hoe je…

Na afloop ben je niet alleen geïnspireerd en vol energie, maar beschik je ook over concrete en praktische tips die je direct kunt implementeren. Dit stelt je in staat om doelgericht aan de slag te gaan met je bedrijf, waarbij interactieve video’s en alle benodigde vaardigheden jouw 2024 bepalen!

Ga voor succes en meld je direct aan.

Beleef de magie van video interactie zelf!

Ontmoet de sprekers!

Een vliegende start met VideoAsk

Sven Geurts

LIN Videomarketing

Geheime ingrediënten van succesvolle VideoAsk

Felicia Lin

LIN Videomarketing

Hogere interactie door NLP

Andy Simons

LIN Videomarketing

Shanice Tan Lin videomarketing - interactieve video summit 2024

De psychologie achter een onweerstaanbare website

Shanice Tan

GET IN CTRL.

Ontdek de kracht van een doelgerichte funnel

Angelique Lijffijt

Meer klanten online

Authentieke acquisitie

Jan Boon

De Acquisitiecoach

Meer opdrachten bij de overheid

Harko Sterk

Sterkr in Werk

Hoe word je gezond oud?

Alie Bruins

Alie Bruins Reflexzone

Workshop eerste hulp aan kinderen

Mariëlle Geraets

MG2Care

Qi inzetten voor je gezondheid

Hyang Stegers

Spice up your Qi

LINK2024

Franck Fielemon

Omzetcoach.nl

Insecteneiwit verwerken in je eetpatroon

Ferdy Molenaar

Bugman

Hoe wil jij je leven veranderen?

Antoinette Revier

Spirit Coaching

Kraakheldere Storytelling

Aartie Ramautarsing

Aartie’s Marketingstrategie & Advies

De Golden Circle van Simon Sinek: ontdek direct je waarom

Sandra de Haan

Vertelschool Rotterdam

Zo werkt het!

Stap 1

Meld je aan!

Aanmelden is heel simpel! Op deze pagina klik je op de rode knop “aanmelden” en je wordt doorgestuurd naar de aanmeldpagina.

Stap 2

Volg de sessies

Op 17, 18 en 19 januari 2024 volg je makkelijk online vanuit je eigen vertrouwde omgeving alle waardevolle sessies van onze sprekers.

Stap 3

Klaar voor 2024!

Na afloop ben je in staat om doelgericht aan de slag te gaan met je bedrijf, waarbij interactieve video’s en alle benodigde vaardigheden jouw 2024 bepalen!

Het programma

Dag 1: woensdag 17 januari 2024

09:00 - 09:10 – Kick-off interactieve video summit

De kick-off is meer dan alleen een startpunt; het is het moment waarop we samen de reis beginnen van dit interactieve video summit. Ons doel is om jouw horizon te verbreden met kennis en inspiratie zodat jij nog harder kan groeien in jouw bedrijf.

We willen dat dit summit een onvergetelijke ervaring word voor jou!

Dus, laat de Interactieve Video Summit 2024 beginnen! We kijken ernaar uit om samen met jou de toekomst van video-technologie te verkennen.

09:10 - 10:00 – Hogere interactie door NLP

Spreker: Andy Simons
Bedrijf: LIN Videomarketing

Succes op je website en LinkedIn draait om het genereren van zo veel mogelijk interactie en daarmee je bereik vergroten. Door dit succesvol in te zetten kun jij de online aanwezigheid van je bedrijf vergroten. Naast het feit dat een hogere interactie goed werkt voor je naamsbekendheid, is het ook belangrijk voor je klantcontact, aangezien online contact een makkelijke, laagdrempelige manier is voor jouw doelgroep om contact met jou op te nemen. Hoe kun je NLP inzetten voor interactieve video’s? Andy Simons gaat het je leren.

10:00 - 11:00 – Authentieke Acquisitie

Spreker: Jan Boon
Bedrijf: De Acquisitiecoach

Speciaal voor slimme en gepassioneerde ondernemers. ​​​​​​​​​​​​​​Heb je te weinig klanten? Wil jij er snel meer? En ook betere klanten?

Ik leer je geen trucjes, maar geef je concrete handvatten voor het aantrekken van ideale klanten. Tipje van de sluier? Niet ‘verkopen’ of pushen, maar mensen vriendelijk benaderen vanuit je eigen waarden.

Deze sessie Authentieke Acquisitie heb ik voor je ontwikkeld op basis van ruim 30 jaar ervaring als ondernemer, waarvan 17 jaar als acquisitiecoach en trainer.

11:00 - 11:15 – Korte pauze

Tijd voor een kop koffie of thee!

11:15 - 12:15 – De psychologie achter een onweerstaanbare website

Spreker: Shanice Tan
Bedrijf: GET IN CTRL.

Jij hebt een prachtig aanbod waar je echt het verschil kan maken voor je klanten. Alleen zien je klanten dat nog niet en jij weet niet zo goed hoe je dit nog beter naar ze kan communiceren. Ik begrijp als geen ander dat het onwijs frustrerend is als klanten je niet goed begrijpen. 

Hoe vertel je nou echt jouw verhaal via je website? Waarom kopen klanten nou wel en wanneer niet? In deze sessie leer je over de psychologie achter een website, hoe je op een authentieke manier je klanten enthousiast maakt en hoe je jouw website onweerstaanbaar maakt.

Jij verdient het om het verschil te maken en om jouw verhaal krachtig verteld te hebben via je website of webshop. Jouw klanten wachten met smart op jou en de wereld verdient het gebruik te maken van jouw producten en/of diensten!

12:15 - 13:00 – Lunch pauze

Tijd voor een lunch break!

13:00 - 14:00 – Ontdek de kracht van een doelgerichte funnel

Spreker: Angelique Lijffijt
Bedrijf: Meer klanten online

Benieuwd naar de kracht van een funnel en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Ontdek hoe je funnels kan inzetten om bezoekers om te zetten naar de juiste betalende klanten om zo je bedrijf te laten groeien. Het is als een denkbeeldige trechter die mensen begeleidt op een reis, van het ontdekken van
jouw bedrijf tot het doen van een aankoop.

In het begin hebben veel mensen interesse, maar naarmate ze meer leren over jouw product of dienst, zal een deel van hen afhaken. De funnel helpt je om deze stappen te begrijpen en te optimaliseren, zodat je meer mensen bereikt en meer klanten converteert. Het is een slimme manier om jouw doelgroep te betrekken en uiteindelijk meer succes te behalen met jouw bedrijf!

14:00 – 15:00 – Meer opdrachten bij de overheid

Spreker: Harko Sterk
Bedrijf: Sterkr in Werk

Ben je op zoek naar overheidsopdrachten in de gebouwde omgeving die echt passen bij jou en jouw ontwikkeling?
Met mijn ervaring in het projectmanagement voor de overheid help ik je graag. In deze sessie geef ik je waardevolle tips mee.

11:00 - 11:15 – Korte pauze

Tijd voor een kop koffie of thee!

15:15 - 16:15 – Hoe word je gezond oud?

Spreker: Alie Bruins
Bedrijf: Alie Bruins Reflexzone

Iedereen wil oud worden maar niemand wil oud zijn. Mijn programma geeft diverse ideeën over oud worden en oud zijn. Die 100 is in feite maar een getal, als jij 88 jaar wilt worden is dat helemaal goed. Hoeveel jaar is dat vanaf nu? De hamvraag is: hoe ga je die 88 jaar halen, ben je dan nog fit of compleet op?

16:15 - 16:30 – Q&A en afsluiting summit dag 1

Na een dag vol inspirerende inzichten en interessante sessies, nodigen we je uit om de dag gezamenlijk af te sluiten tijdens de dagafsluiting. Hier kijken we terug op de hoogtepunten van de dag, delen we belangrijke inzichten met elkaar en hebben we een Q&A-sessie.

De Q&A-sessie staat volledig in het teken van jouw vragen en opmerkingen. Stel je brandende vragen, deel je gedachten en ontdek meer over de onderwerpen die jou het meest boeien.

Tot morgen!

Dag 2: donderdag 18 januari 2024

09:00 - 09:10 – Kick-off Kick-off summit dag 2

Dag 2 van de Interactieve Video Summit is aangebroken, en we zijn verheugd om jou weer te verwelkomen bij dit grensverleggende evenement! De komende dagen staan in het teken van innovatie, inspiratie en interactie op het gebied van video-technologie.

09:10 - 10:00 – Een vliegende start met VideoAsk

Spreker: Sven Geurts
Bedrijf: LIN Videomarketing

Interactieve video betrekt de kijkers bij het verhaal van de video wat actief nadenken stimuleert. Hierdoor kunnen ze nieuwe informatie beter onthouden wat de kans op gedragsverandering verhoogt. Het interactief visualiseren van informatie zorgt ervoor dat de inhoud van de video makkelijker te begrijpen en toe te passen is. Kortom, je maakt meer impact met interactieve video’s. Dit zal zorgen voor positieve gevolgen voor jullie organisatie. Wil jij als bedrijf online zichtbaar zijn met interactieve video’s?

10:00 - 11:00 – Workshop Eerste hulp aan Kinderen

Spreker: Mariëlle Geraets
Bedrijf: MG2Care

Ouder of grootouder worden brengt al veel onzekerheden mee. Natuurlijk wil je het allerbeste voor jouw (klein-)kind en wil je weten wat je moet doen
mocht er jouw (klein-)kind iets overkomen. In de workshop worden de meest voorkomende letsels en ziektes behandeld.

11:00 - 11:15 – Korte pauze

Tijd voor een kop koffie of thee!

11:15 - 12:15 – Qi inzetten voor je gezondheid

Spreker: Hyang Stegers
Bedrijf: Spice up your Qi

Als bepaalde delen in jouw lichaam niet goed in balans zijn, kun je klachten ervaren. Het kan best frustrerend zijn, want je slaapt goed, maar toch voel je je moe. Je eet gezond, maar toch is je buik telkens opgeblazen. En je sport en ontspant genoeg, maar toch voelt het alsof je tegen een burn-out aanzit. Vaak is de oplossing simpeler dan je denkt, en kun je met wat praktische qi-gongoefeningenen heerlijke oosterse recepten al een groot verschil maken. Tijdens deze sessie gids ik jou door de interessante wereld van de oosterse voedingsleer en qi-gong en laat ik je zien hoe je op een leuke en gemakkelijke manier weer beter in je vel kunt zitten.

12:15 - 13:00 – Lunch pauze

Tijd voor een lunch break!

13:00 - 14:00 – Hoe wil jij je leven veranderen?

Spreker: Antoinette Revier
Bedrijf: Spirit Coaching

Wij mensen geven zelf ons leven vorm. Dat doen we door onze gedachtes en de emoties waar je mee rond loopt in je leven. Het kan zijn dat je niet blij wordt van alles wat er in jou omgaat. Het goede nieuws is dat onze gedachtes en emoties een energie hebben die we kunnen veranderen. Daarmee verandert ook je leven.

14:00 – 15:00 – LINK2024

Spreker: Franck Fielemon
Bedrijf: Omzetcoach.nl

LINK2024 is Dé LinkedIn for Business Experience en al twee jaar op rij uitverkocht. Hoe zit de promotie van dit event in elkaar en welke rol speelt VideoAsk daarin.

11:00 - 11:15 – Korte pauze

Tijd voor een kop koffie of thee!

15:15 - 16:15 – Insecteneiwit verwerken in je eetpatroon

Spreker: Ferdy Molenaar
Bedrijf: Bugman

Maak kennis met insecten eiwit, voedingswaarde duurzame dieet, de toekomst van de eiwittransitie. Ontdek hoe je insecten eiwit kan verwerken. Maak kennis met de Insect Food Storyteller oftewel Bugman.

16:15 - 16:30 – Q&A en afsluiting summit dag 2

Na een dag vol inspirerende inzichten en interessante sessies, nodigen we je uit om de dag gezamenlijk af te sluiten tijdens de dagafsluiting. Hier kijken we terug op de hoogtepunten van de dag, delen we belangrijke inzichten met elkaar en hebben we een Q&A-sessie.

De Q&A-sessie staat volledig in het teken van jouw vragen en opmerkingen. Stel je brandende vragen, deel je gedachten en ontdek meer over de onderwerpen die jou het meest boeien.

Tot morgen!

Dag 3: vrijdag 19 januari 2024

09:00 - 09:10 – Kick-off Kick-off summit dag 3

Dag 3 van de Interactieve Video Summit is aangebroken, en we zijn verheugd om jou weer te verwelkomen bij dit grensverleggende evenement! De komende dagen staan in het teken van innovatie, inspiratie en interactie op het gebied van video-technologie.

09:10 - 10:00 – Valkuilen en succesfactoren van interactieve video's

Spreker: Andy Simons & Sven Geurts
Bedrijf: LIN Videomarketing

Meer betrokkenheid, bereik én conversie! Ga de interactie aan met de kijker. Een interactieve film is een dynamische video met klikbare elementen en keuzemogelijkheden. De kijker kan zelf actief keuzes maken tijdens het kijken van de video. We zullen de valkuilen en succesfactoren delen als het gaat om interactieve video’s.

10:00 - 11:00 – Geheime ingrediënten van succesvolle VideoAsks

Spreker: Felicia Lin
Bedrijf: LIN Videomarketing

Het interactief visualiseren van informatie zorgt ervoor dat de inhoud van de video makkelijker te begrijpen en toe te passen is.Kortom, je maakt meer impact met interactieve video’s. Maargoed, waar begin je? Wat zijn de geheime ingrediënten van succesvolle VideoAsks? Felicia zal haar ingrediëntenlijst met je delen.

11:00 - 11:15 – Korte pauze

Tijd voor een kop koffie of thee!

11:15 - 12:15 – Succesvolle VideoAsks maken

Spreker: Felicia Lin
Bedrijf: LIN Videomarketing

We gaan aan de slag met het maken van succesvolle VideoAsks! Tijdens de vorige sessie heb je de ”geheime ingrediëntenlijst” meegekregen, het is nu tijd om alles te marineren en te kokerrollen. In andere woorden, we gaan aan de slag met het schrijven van het script van jouw VideoAsk. Vervolgens zullen we de kijkroutes uitstippelen. Dit is de basis van succesvolle VideoAsks.

12:15 - 13:00 – Lunch pauze

Tijd voor een lunch break!

13:00 - 14:00 – Kraakheldere Storytelling

Spreker: Aartie Ramautarsing
Bedrijf: Aartie’s Marketingstrategie & Advies

In de wereld van contentmarketing is het essentieel om op te vallen te midden van de overvloed aan informatie. Klanten worden constant blootgesteld aan advertenties en boodschappen, waardoor het steeds moeilijker wordt om hun aandacht te trekken en vast te houden. Gelukkig is er een krachtige tool die je kunt gebruiken om jouw merkverhaal te versterken en een blijvende indruk achter te laten, namelijk storytelling.

14:00 – 15:00 – De Golden Circle van Simon Sinek: ontdek direct je waarom

Spreker: Sandra de Haan
Bedrijf: Vertelschool Rotterdam

De Golden Circle van Simon Sinek ken je waarschijnlijk wel, maar heb je ook jouw waarom al scherp? In dit uur ontdek je gegarandeerd waarom je doet wat je doet. Bovendien leer je welke verhalen jij kan vertellen, zodat jouw boodschap raak aankomt bij jouw publiek. Zodat je de ander inspireert en vertrouwen opwekt. Resultaat: ze willen meer van je.

15:00 - 15:30 – Q&A en afsluiting summit dag 3

Na een dag vol inspirerende inzichten en interessante sessies, nodigen we je uit om de dag gezamenlijk af te sluiten tijdens de dagafsluiting. Hier kijken we terug op de hoogtepunten van de dag, delen we belangrijke inzichten met elkaar en hebben we een Q&A-sessie.

De Q&A-sessie staat volledig in het teken van jouw vragen en opmerkingen. Stel je brandende vragen, deel je gedachten en ontdek meer over de onderwerpen die jou het meest boeien.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Over LIN Videomarketing

Organisator van de Interactieve video summit 2024

Wij zetten ons graag in voor jou en jouw bedrijf. Heb jij een goedlopend bedrijf en wil je groeien of nog meer conversies behalen? Of meer winst maken en minder tijd kwijt zijn aan bellen, vergaderen en mailen?

Dan zetten wij onze superkracht graag in voor jouw onderneming. De inzet van videomarketing is, bij veel bedrijven die jou voor gingen, succesvol gebleken. Zet jouw klant bovenaan het prioriteitenlijstje en kom op een persoonlijke manier met ze in contact.

Gebruik de video op je website en/of social media en je maakt gegarandeerd een onvergetelijke indruk. En dat is nou net de bedoeling… jouw (potentiële) klant zal jou niet snel vergeten.

Teamuitje LIN Videomarketing