Handboek videomarketing met tien praktische tips voor meer succes met video!

Download ons gratis handboek

Jouw video’s beter laten converteren,
hoe doe je dat?

Video is populairder dan ooit en de verwachting is dat dit alleen maar verder zal blijven groeien Je kunt veel vertellen in tekstvorm, maar een beeld, zeker een bewegend en persoonlijk beeld, zegt meer dan woorden. Veel meer. De hoeveelheid zakelijke video’s groeit. Dus eigenlijk is er geen ontkomen aan en is de vraag niet meer: ‘heb ik videomarketing nodig voor mijn bedrijf?’ maar ‘bij wie laat ik mijn zakelijke video’s produceren?’

Video trekt aandacht. Iemand die door de tijdlijn van een social media kanaal scrolt, wordt getriggerd bij het zien van een video. Hij of zij stopt met scrollen en start de video. Uit nieuwsgierigheid. De eerste succesvolle stap van jouw videomarketing is gezet. Zeker omdat de aandacht van jouw bezoeker en potentiële klant steeds korter wordt. Je moet vanaf het eerste moment boeien, anders ben je je kijker kwijt.

Omdat we allemaal steeds drukker zijn en minder en minder tijd hebben om te lezen, is een middel als video een prachtig alternatief om toch de informatie over te dragen. Video heeft de impact, die tekst en zelf afbeeldingen minder of niet hebben. Je kunt veel sneller de aandacht van je bezoeker trekken.

Wil je weten hoe ook jij succes haalt uit videomarketing? We hebben tien praktische tips voor je uitgewerkt in ons digitale handboek.

Lees ons praktische online handboek en boek succes!

  • Essentiële factoren voor meer conversie
  • Nieuwe functionaliteiten op gebied van video
  • Praktische en makkelijk toepasbare tips

Reviews van anderen

Hoe bevalt het gratis handboek?

Johan van den Haak

Eigenaar bij Jizen Responsible Marketing

Tijdens de Strategie VIP-dag van Felicia heb ik haar leren kennen als een zeer open en benaderbare coach. Iemand waarmee je heel makkelijk en vrij over zeer persoonlijke dingen kunt praten, maar die tegelijkertijd ook kritisch is als het gaat om (je) business. En juist die wisselwerking is héél prettig op zo’n business coachingsdag; zacht op de persoon, (soms) hard over business. Dat heeft mij ontzettend waardevolle inzichten gegeven over mijn eigen verdienmodel bijvoorbeeld!

Een heel ondernemende, gedreven en lieve coach die oprecht wil helpen: zo ken ik Felicia.

Brenda Harbers

Healer/coach bij Z39coaching

In juni heb ik de VIP Strategie dag gedaan bij Felicia Lin. Deze dag heeft mij veel opgeleverd.
Ik heb flink aan mijn mindset gewerkt, mijn usp’s naar boven gehaald en mijn waarde leren kennen en in het verlengde hiervan mijn toegevoegde waarde voor de klant. Ik heb letterlijk een ondernemers shift doorgemaakt.

Felicia is heel open en laagdrempelig. Heel prettig om mee te werken. En het belangrijkste is dat ze precies weet waar ze over praat. Zowel wat betreft high ticket closing als video marketing.

Een beoordeling van 9+

Deze bedrijven gingen jou al voor:

Lees ons praktische online handboek en boek succes!

Download het gratis LIN Videomarketing handboek

Dit kun je verwachten tijdens de strategiesessie